Nieuw bij ons in het assortiment, de krachtige Flensburger biertjes

Deze Goudgele rakker wil jij natuurlijk niet missen

Onze krachtige pilsner, de soepele gold, heerlijke weizen, verfrissende radler en niet te vergeten de alcoholvrije Flensburger natuurlijk. Ja we hebben ze allemaal, en wat zijn ze ongelofelijk lekker! Nieuwsgierig geworden naar onze buitengewone smaken? Meld je hier dan snel aan!

       Hoe het werkt

          Meld je aan

         Je belandt op de VIP-lijst voor dit heerlijke biertje.             Ontspan en wij houden je op de hoogte met                     mailtjes over de lancering.

Hoe het werkt

Meld je aan

Je belandt op de VIP-lijst voor dit heerlijke biertje. Ontspan en wij houden je op de hoogte met mailtjes over de lancering.

Zet het in je agenda

Want dit wil jij natuurlijk niet missen.. Voor de lancering hebben wij beperkte voorraad, dus zet het in je agenda en zorg dat je er bij bent!

Lancering!

Op de dag van lancering ontvang jij van ons een exclusieve mail om deze krachtige biertjes te bestellen. Houd deze dus goed in de gaten! Zien we jou straks met dit heerlijke pilsje?

            Zet het in je agenda

            Want dit wil jij natuurlijk niet missen.. Voor de                    lancering hebben wij beperkte voorraad, dus zet              het in je agenda en zorg dat je er bij bent!

          Lancering!

          Op de dag van lancering ontvang jij van ons een              exclusieve mail om deze krachtige biertjes te                    bestellen. Houd deze dus goed in de gaten! Zien                we jou straks met dit heerlijke pilsje?

Dit wil je toch niet missen?

Dat dachten wij al... Dus schrijf je nu snel in en dan zit jij binnenkort als eerste met deze heerlijke biertjes op de bank of in de tuin. 
© Welkom aan Tafel BV, 2022 | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring 
Powered By ClickFunnels.com